Британският в. "Гардиън" акцентира в днешния си брой върху реакцията

...
Британският в. "Гардиън" акцентира в днешния си брой върху реакцията
Коментари Харесай

Импийчмънтът на Тръмп стигна до Сената

Британският в. "Гардиън " подчертава в днешния си брой върху реакцията на новия президент на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на предаването на документите за импийчмънт на предшественика му Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в Сената: "Това би трябвало да се случи ". В противоположен случай отрицателният резултат ще е по-значителен, счита Байдън.

Според новия президент на Съединени американски щати опитът за импийчмънт няма да получи поддръжката на Сената. Резултатът "можеше да бъде друг, в случай че Тръмп имаше още 6 месеца ", означи Байдън.

За да успее импийчмънтът, минимум 17 републикански сенатори би трябвало да гласоподават срещу Тръмп, напомня английското издание.

Предаването на документите на Сената ще подложи на тестване въздействието на Тръмп върху Републиканската партия, написа английският в. "Индипендънт ".

В същото време републиканските сенатори понижават рецензиите си против някогашния президент и подценяват апелите да гласоподават за осъждането му поради размириците в Капитолия. Вместо това републиканците показват серия от правни причини, оспорващи легитимността на процеса против него и слагат под въпрос дали настояванията му за анулация на успеха на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на изборите в действителност се равнява на подстрекаване. Това, което изглеждаше като явен случай за някои демократи, надалеч не е такова за Републиканската партия.

Това е един от първите знаци за запазващото се въздействие на Тръмп в партията, акцентира английското издание. Републиканските сенатори се притесняват да не влошат връзките си с някогашния президент, чиито легиони от поддръжници са техни гласоподаватели. Дебатите по импийчмънта ще подложат на тестване партията, която към момента се приспособява към ерата "след Тръмп ".

За разлика от предходния развой за импийчмънт на Тръмп, когато Републиканската партия бързо се сплоти в негова поддръжка, този път няколко републикански сенатори демонстрираха, че са подготвени да гласоподават против някогашния президент. Но най-малко към този момент броят им наподобява надалеч под нужните 17, отбелязва в. "Ню Йорк таймс ".

На идния развой в Сената Демократите възнамеряват да употребяват думите на президента като доказателство, че той е направил подбуждане, написа в. "Вашингтон пост ". Ще бъде прегледано както това, което той е споделил, по този начин и по какъв начин казаното е било възприето в Белия дом и отвън него. За задачата ръководителите на обвиняването преглеждат стотици часове видеозаписи, в опит да възстановят последователността на случилото се.

Но в това време съдружниците на Тръмп стават все по-настъпателни с отминаването на времето след обсадата на Капитолия.

Сенатор Рон Джонсън съобщи, че продължаването на импийчмънта демонстрира, че демократите "не умеят да печелят " и предизвести, че няма метод задоволителен брой републикански сенатори да гласоподават срещу някогашния президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР