Британският таблоид The Sun събра отново поп-фолк певицата Андреа и

...
Британският таблоид The Sun събра отново поп-фолк певицата Андреа и
Коментари Харесай

The Sun събра Андреа и Кобрата - slava.bg

Британският таблоид The Sun събра още веднъж поп-фолк певицата Андреа и най-хубавия ни професионален боксьор в тежка категория – Кубрат Пулев - Кобрата.

Статията, оповестена в изданието, носи името „ Коя е Андреа Пулев? Невероятната другарка на Кубрат Пулев, която е поп звезда “. В нея е разказана биографията на обилната русокоска, в това число е посочена като носителка на купите „ Мис София “ и „ Мис Туризъм България “.

„ Приятелката на Кобрата се застъпва за мъжа си и даже през днешния ден разгласява фотография в Инстаграм, на която двамата се целуват “, написа в материала. Проверка на „ Монитор “ обаче откри, че към този миг въпросният кадър не попада в обществените мрежи. Интересът на медията към родните звезди е подбуден от оповестяването на датата за мача на Пулев с Антъни Джошуа, защото в текста са посочени детайлности и за него.

Оказва се, че The Sun не написа за първи път за изпълнителката на „ Как те желая “, чието име по паспорт е Теодора Руменова Андреева. В онлайн изданието има още материали за нея, които датират от март и декември предходната година, както и един от 2018-а. Информация за нея има и в други английски медии, в това число и в един от най-тиражираните вестници - Daily Mail, написа Монитор.

Андреа не пропусна да показа публикацията в профила си във Facebook, с което намигна, че най-вероятно спекулациите за възобновената й връзка с Кобрата са истина. Освен това в графата „ Информация “ е посочено, че „ От 2006 година е обвързана с първенеца по бокс Кубрат Пулев “.

Припомняме, че вест за отначало пламнала искра сред певицата и боксьора се появи и у нас, откакто двамата бяха видяни в хотел в Пловдив.

Нито един от тях обаче не е коментирал публично „ фамилния “ си статус “, а в спортните среди се шушука, че това са единствено спекулации.

Междувременно Андреа притегли внимание с благодарствена обява към Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, които се подиграха на килограмите й в шоуто „ Като две капки вода “.

„ Цялото ми семейство постоянно се е забавлявало на актьорската ви игра! Но най-много благодаря на господин Халваджиян, който за следващ път съумя да направи една превъзходно занимателна смешка.

Разбира се на мой тил, само че това по-скоро ще приема за комплимент, в сравнение с за засегнатост.

След като повдигането на рейтинг на нечий тил е наложително в шоубизнеса. Мисля, че съм горда, че избрахте моя “, написа тя и им изпрати целувки.

Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР