Британският таблоид Глоуб взриви мръсна бомба по адрес на крал

...
Британският таблоид Глоуб взриви мръсна бомба по адрес на крал
Коментари Харесай

Гей ли е наистина крал Чарлз III?


Британският таблоид Глоуб взриви мръсна бомба по адрес на крал Чарлз III, обвинявайки го в хомосексуалност.

 

Припомняме, че списанието закупи скандална популярност около фотосите на аутопсии на деца и версията, че Джордж Буш-младши е хероинов наркоман. Всичко това вбеси феновете на монархията на Острова.

 

Изданието твърди, че новоизпеченият монарх е с нетрадиционна полова ориентировка още от младежките си години, по отношение на което английските разследващи служби събирали досиетата за скандалните му нападения, продължаващи към този момент 60 години.

 

Според изказване на таблоида, крал Чарлз III имал забежки даже със свои съученици – приятели-благородници от учебно заведение, прислужници и благородници.

Според „ Globe Magazine “ това е доказателство за слуховете, че Чарлз III избягвал интимните връзки с някогашната си брачна половинка – лейди Ди като се оправдавал, че е гей.

 

Според жълтото издание мръсната загадка на Чарлз е напът да види бял свят, защото антироялисти желаят от него да абдикира в интерес на сина си принц Уилям. Таблоидът твърди, че това може да се случи напълно скоро – на 6 май 2023 година – формалната коронация на Чарлз.

 

Всъщност слуховете за половата му ориентировка не са по никакъв начин нови. От десетилетия персоналният му живот бива подлаган на всевъзможни спекулации. Твърди се, че той е бил хващан с други мъже най-малко два пъти през годините.

 

През 90-те години някогашният камериер на двореца Джордж Смит скандализира Обединеното кралство с изказванието, че е видял тогавашният престолонаследник в „ неприлична полова поза “ с кралски лакей.

Източник: Уикенд





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР