Британският шеф готвач Джейми Оливър е сред любимците ни в

...
Британският шеф готвач Джейми Оливър е сред любимците ни в
Коментари Харесай

Какво ще прави в Белград Джейми Оливър

Британският началник готвач Джейми Оливър е измежду любимците ни в кулинарния отрасъл. Той е изключително известен като създател на книги и като водещ на телевизионни излъчвания, в които показва уменията си на готвач, освен това същински завързан към здравословната кухня.
 Зейн Малик, Джейми Оливър и битката на звездите за безвъзмезден учебен обяд в Англия
Има ли безвъзмезден (училищен) обяд

И за какво Зейн Малик упорства за подобен

Всеки, който желае да опита рецептите, приготвени от неподражаемия Джейми Оливър, скоро към този момент няма да би трябвало да пътува надалеч, тъй като по последна информация фамозния готвач отваря ресторант в Белград.

В информацията, оповестена на формалния уебсайт на ресторант Jamie`s Italian Serbia, се споделя, че той ще се намира в квартал Waterfront - нов градски център в Белград, предопределен за живеене, само че и за бизнес площи за хора с по-големи благоприятни условия.

В Instagram страницата на ресторанта е разгласен и конкурс за готвачи, бармани, сервитьори, хостеси, спомагателен личен състав, мениджъри, шеф логистика и общоприет управител.

" Jamie Oliver`s Italian " идва в Белград и търси въодушевени, екипни играчи, които са подготвени да споделят пристрастеността си с сътрудници и посетители. Ако се разпознавате в това изложение и желаете да бъдете част от нещо особено, ще се радваме да се срещнем. Ще организираме ден на отворените порти за наемане на работа в Белград на 9 ноември 2023 година Елате да се запознаете с италианската марка на Джейми и кандидатствайте за позиции, които ви интересуват ", гласи обявата.

" Толкова се гордея с Jamie`s Italian. Нашият страховит екип е като едно огромно семейство - те ще се погрижат за вас, до момента в който се наслаждавате на вкусна храна, приготвена от чудесно подбрани съставки. Страхотна храна, страхотна сила и красива атмосфера. Добре пристигнали в Jamie`s Italian ", са точните думи на Джейми Оливър на формалния  на ресторанта.
 23 години по-късно - Джейми Оливър още веднъж пред олтара
23 години по-късно - Джейми Оливър още веднъж пред олтара

Сред романтиката на далечните Малдиви

През 2017 година Джейми Оливър затвори шест от италианските си заведения за хранене Jamie`s във Англия заради нараснали цени на съставките, нужни за италианските ястия след Brexit. Като претекстове за това решение се показват и високите разноски за образование на чиновниците и спадът в броя на клиентите, напомня N1.

Въпреки това италианските заведения за хранене на Джейми отвън Обединеното кралство не престават да работят с огромен триумф. След Ирландия Бразилия, Португалия, Унгария, Кипър, Индия, Катар, Саудитска Арабия и Обединени арабски емирства, явно идва ред и на Сърбия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР