Британският производител Land Rover представи модификацията Discovery Sport Landmark –

...
Британският производител Land Rover представи модификацията Discovery Sport Landmark –
Коментари Харесай

Discovery Sport стана най-успешният Land Rover в историята

Британският производител Land Rover показа модификацията Discovery Sport Landmark – специфична версия на кросоувъра, отдадена не неговия триумф на пазара. Най-малкото Discovery се трансформира в най-бързо продавания модел в историята на марката. От премиерата му през 2014 година до момента от него в целия свят са осъществени повече от 350 000 бройки, като 126 078 от тях единствено за една година – 2017.


Land Rover Discovery Sport Landmark ще се предлага в три специфични цвята на каросерията – черен Narvik Black, сив Corris Grey и бял Yulong White. Във всички разновидности покривът ще бъде в противоположен нюанс - Carpathian Grey, като задачата е да се покаже характерността на автомобила.
Сред особеностите на специфичната версия са 19-инчови джанти, боядисани в сиво, спортна предна ризница с акценти Graphite Atlas, както и кожен салон в цвят Ebony, който е комбинират с тъмносиви елементи към централната консола.


На международните пазари Discovery Sport Landmark ще се предлата с два 2,0-литрови мотора от фамилията Ingenium – дизел със 180 коня и бензин с 240 коня. Цените на кросоувъра започват от 40 400 английски паунда.
По-рано тази година версия с името Landmark се появи и кросоувъра Range Rover Evoque, който е построен на същата платформа като Discovery Sport. През 2017 година Jaguar също показа специфична трансформация на своя модел XE, която получи добавка Landmark към името си.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР