Британският природонаучен музей присъди първо място на снимката на амурски

...
Британският природонаучен музей присъди първо място на снимката на амурски
Коментари Харесай

Снимка на амурски тигър победи в престижен конкурс

Британският природонаучен музей присъди първо място на фотографията на амурски тигър, направена в Националния парк " Земята на леопарда " в Приморие. Това е един от най-престижните фотографски състезания, отдадени на дивата природа, заяви РИА Новости.
" Най-добрата снимка на дивата природа през 2020 година е на амурски тигър от Националния парк " Земята на леопарда ". Снимката на фотографа Сергей Горшков печели огромната премия " Фотограф на годината на дивата природа ", гласи известие на музея.

Image of tiger hugging tree wins 2020 wildlife photographer award
— Guardian news (@guardiannews)  Амурският тигър - оцеляването е допустимо Амурският тигър - оцеляването е допустимо
Международният ден на тигъра, отбелязван на 29 юли, е " млад " празник, открит на първия Международен конгрес за запазване на амурските т...

Херцогинята на Кеймбридж персонално разгласи спечелилия в тазгодишния конкурс, а на събитието бяха продадени 49 хиляди фотоси. Снимката – призьор е озаглавена " Прегръдка " и демонстрира момента, в който амурски тигър " прегръща " ствола на ела, с цел да маркира територията си.
Снимката на застрашеното от изгубване животно, което се радва на мира в този неповторим миг наподобява " обнадеждаваща ", настояват уредниците на състезанието от Британския природонаучния музей.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР