Британският принц Уилям се опасява, че брат му Хари може

...
Британският принц Уилям се опасява, че брат му Хари може
Коментари Харесай

Принц Уилям разочарован от брат си Хари, опасява се да не прекали с разкритията за кралския двор - slava.bg

Британският принц Уилям се притеснява, че брат му Хари може да прекали с разкритията си и да повреди още повече връзките си с останалите членове на кралското семейство, заяви MailOnline.

Приятел на аристократът споделил пред английския в. "Mail on Sunday ", че принц Уилям бил отчаян и "много угрижен " след следващите му обществени изявления за неналичието на поддръжка в фамилията за брачната половинка му Меган, когато тя имала проблеми с психологичното здраве, написа Българска телеграфна агенция.

Малкият наследник на Чарлз и починалата лейди Даяна подлага на критика семейството си по време на 95-минутния епизод на предаването "Аз, какъвто не можете да ме видите ", което води с американската тв звезда Опра Уинфри по Apple TV, въпреки че нападките не бяха толкоз остри, както при предходните му обществени изяви и изключително в изявлението, което дадоха с Маркъл пред Уинфри през март.

Британският принц показа, че той самият се срами за метода, по който реагирал, когато жена му Меган му признала, че от време на време мисли за самоубийство и упрекна "системата ", поради която тъкмо в този миг трябвало да взе участие в обществено събитие.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР