Британският принц Андрю ще получи достъп до тайно споразумение от

...
Британският принц Андрю ще получи достъп до тайно споразумение от
Коментари Харесай

Принц Андрю може да бъде защитен от дело за изнасилване

Британският принц Андрю ще получи достъп до скрито съглашение от 2009 година, което съгласно юристите му ще го отбрани от правосъдното дело по обвиняване в обезчестяване , заведено от американка, съобщи Ройтерс.

Споразумението е сред Вирджиния Джюфре, която упреква херцога на Йорк в полово принуждение, и починалия финансист Джефри Епстийн, а английският принц не е страна по него.

Съдията от Манхатън Лорета Преска разпореди отбраната на принца да получи копие от конфиденциалното съглашение .

Наследниците на Епстийн , който беше наказан за трафик на малолетни за полова употреба, само че умря в пандиза през 2019 година, са се съгласили да дадат достъп на сина на кралица Елизабет Втора до документа. За това обаче е належащо и правосъдно утвърждение, защото съглашението е част от друго дело, което Джюфре води против Джизлейн Максуел, дългогодишна другарка на Епстийн. Ищцата твърди, че е била изнасилена в апартамент на Максуел в Лондон.

Официално не са предявени обвинявания на принц Андрю (61 г.), който " изрично " отхвърля изказванията на Джюфре. Тя заведе дело през август в Съединени американски щати, като твърди, че английският принц я е изнасилил през 2001 година, когато тя не е била навършила 18-годишна възраст. Американката упорства за финансово обезщетение.
 

— Anthony (@Anthony41806183)
Адвокатът на херцога на Йорк Андрю Бретлър съобщи, че чака скоро да получи достъп до документа от бранителите на Вирджиния Джюфре. Миналия месец обаче те оповестиха, че сделката от 2009 година " няма връзка " с проблема с принц Андрю.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР