Британският принц Андрю потвърди, че е получил чрез свой адвокат

...
Британският принц Андрю потвърди, че е получил чрез свой адвокат
Коментари Харесай

Принц Андрю разсекрети документите по делото за изнасилване срещу него - slava.bg

Британският принц Андрю удостовери, че е получил посредством собствен юрист документите за заведено в Съединени американски щати дело против него за обезчестяване, с което ефе. Потвърждението е подписано от юриста на аристократа, утвърдено е от федерален арбитър в Манхатън и е вписано в правосъдния указател във вторник.

В документите се показва, че синът на кралица Елизабет Втора е оспорвал желае. Три дни след телефонен диалог с юристите на 21 септември е било подписано съглашението за удостоверение.

В желае си американката Вирджиния Джюфре твърди, че принц Андрю я насилвал неведнъж през 2001 година, когато тя била под 18 години. Адвокатът му дефинира обвиняването като "безпочвено ".

Връчването на документите по заведен иск в Съединени американски щати нормално е рутинно, само че се усложнява, когато ответникът живее отвън страната. Съдия би трябвало да се увери, че ответникът е постоянно информиран за обвиняванията и разполага с задоволително време, с цел да им отговори. Херцогът на Йорк би трябвало да подава отговор на изказванията в желае на Джюфре до 29 октомври.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР