Британският престолонаследник принц Чарлз и съпругата му Камила бяха имунизирани

...
Британският престолонаследник принц Чарлз и съпругата му Камила бяха имунизирани
Коментари Харесай

Принц Чарлз и съпругата му Камила се ваксинираха срещу COVID-19

Британският престолонаследник принц Чарлз и брачната половинка му Камила бяха ваксинирани с първа доза от ваксина против COVID-19, заяви Ройтерс, като цитира известие на канцеларията на принца в Кларънс Хауз.

Принц Чарлз, на 72 години, се имунизира, откакто родителите му кралица Елизабет Втора, на 94 година и принц Филип, 99 година, бяха ваксинирани през януари.

"Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол получиха първата доза от ваксина против COVID-19 ", се показва в късото известие от Кларънс Хауз. В него не се показва по кое време са ваксинирани принц Чарлз и брачната половинка му.

Британският престолонаследник даде позитивен тест за новия ковид още при първата вълна на пандемията през март предходната година, само че сподели, че имал шанс да прекара инфекцията с леки признаци и бързо се възстановил.

Досега във Англия са имунизирани към 13 милиона души. При посещаване в център за имунизации през декември предходната година принц Чарлз сподели, че евентуално ще е много обратно в листата за имунизиране, само че сигурно ще се ваксинира.Обикновено членовете на кралското семейство се въздържат да огласяват детайлности за здравословното си положение, само че взеха решение да оповестяват обществено за имунизирането си, с цел да се избегнат спекулации.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР