Британският премиер Тереза Мей заяви, че Великобритания ще изгони 23

...
Британският премиер Тереза Мей заяви, че Великобритания ще изгони 23
Коментари Харесай

Великобритания отзовава 23 руски дипломати заради отравянето на Сергей Скрипал

Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че Англия ще изгони 23 съветски дипломати в отговор на отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал в Южна Англия, съобщи „ Ройтерс “

Мей добави, че това е най-голямото експулсиране на дипломати от Лондон за последните 30 години и даде обещание да вкара нови ограничения за усилване на отбраната на Англия против враждебни действия от други страни, да замрази съветски държавни активи, които съставляват опасност за сигурността на английските жители, и да преразгледа присъединяване на страната в Световното състезание по футбол в Русия през лятото.

Русия, която неведнъж отхвърли да има каквото и да е било присъединяване в отравянето, отвърна че Англия би трябвало да чака взаимен отговор за своите дейности.

По-рано през днешния ден Съединени американски щати, Германия и Франция, предизвестиха Москва със съществени последици, в случай че се окаже забъркана в закононарушението. 

66-годишният Скрипал и неговата 33-годишна щерка Юлия не престават да са в сериозно положение, откакто на 4 март бяха открити в безсъзнание на скамейка пред търговски център в град Солсбъри.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР