Британският премиер Тереза Мей не се съгласи с твърдението, че

...
Британският премиер Тереза Мей не се съгласи с твърдението, че
Коментари Харесай

Тереза Мей отхвърли сравнението с Невил Чембърлейн

Британският министър председател Тереза Мей не се съгласи с изказванието, че била модерна версия на Невил Чембърлейн - английския водач, който си навлече насмешки поради изявлението си, че е обезпечил мир с хитлеристка Германия една година преди експлоадирането на Втората международна война, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Някои депутати от Консервативната партия на Мей декларират, че контрактуваното от нея с Европейски Съюз съглашение за Брекзит е капитулация пред съюза, която ще остави Англия подчинена на разпоредбите му и след напускането през март 2019 година

На въпрос по радио Ел Би Си дали тя е един актуален Невил Чембърлейн Мей отговори: " Не, не съм и ето за какво: няма да останем вечно прикрепени към нещо, което не желаеме. "

През 1938 година Чембърлейн се връща от среща с Хитлер, размахвайки декларация, която по думите му ще обезпечи " мира на нашето време ", само че в последна сметка се оказва безполезна. Той е свален от власт през 1940 година и сменен от Уинстън Чърчил.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР