Сватбеният ден на двойката трябва да бъде един от най-важните

...
Сватбеният ден на двойката трябва да бъде един от най-важните
Коментари Харесай

Булка, обвинена в „расистка“, след като помоли годеника да почернява за сватбата

Сватбеният ден на двойката би трябвало да бъде един от най-важните дни в живота им, тъй че не е изненада, че някои хора се увличат малко като се опитваме да подсигуряваме, че всичко наподобява съвършено.

Докато някои булки и младоженци вземат решение да станат по-здрави, като се впускат в диети и се вписват във форма, други пускат косата си или влагат в скъпи процедури, с цел да им обезпечат прелестна кожа. Правилно или неверно, в случай че желаете да измененията нещо във външния си тип, това зависи от вас и никой различен няма право на думата – без значение от това по какъв начин считат, че може да наподобяват фотосите.

Една младоженка е подложена на рецензия и даже беше упрекната, че е „ расистка “, откакто тя се разплака в обществените медии за „ бледия “ си избраник. Пишейки в брачен конгрес, тя сподели: „ Помолих годеника ми да има проект за загар малко преди сватбата.

„ Разбира се, той не е положил доста старания, тъй че е доста по-блед от мен. Аз също съм бегач, почернявам елементарно, тъй че в действителност се пробвах да заставам надалеч о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР