Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън на посещение в Киев в Деня на независимостта на Украйна


Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е на посещаване в Украйна. Това заяви украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, който показа видео. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6740
Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, благодаря ти за безкомпромисната поддръжка към нашата страна от първите дни на пълномащабната съветска експанзия, за това, че твърдо защитавате ползите на Украйна на интернационалната сцена! Украйна е щастлива, че има подобен другар, съобщи Зеленски. 

Това, което се случва в Украйна, е значимо за всички нас. Ето за какво през днешния ден съм в Киев. Ето за какво Англия ще продължи да поддържа нашите украински другари. Вярвам, че Украйна може и ще завоюва тази война, сподели от своя страна Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР