Британският премиер Борис Джонсън ще обяви за налагане на по-строги

...
Британският премиер Борис Джонсън ще обяви за налагане на по-строги
Коментари Харесай

Борис Джонсън обеща по-строги правила за осъдени за тероризъм

Британският министър председател Борис Джонсън ще разгласи за налагане на по-строги правила за наказаните за тероризъм. Това стана, откакто мъж, освободен предварително от пандиза, където е излежавал присъда за тероризъм, рани двама души с нож в Южен Лондон, съобщи Ройтерс.

Судеш Аман е влезнал в пандиза през 2018 година за закононарушения, свързани с ислямизъм и тероризъм. Бил е обаче освободен след изтърпяване на половината от наказването си от три години. Вчера той бе погубен от полицията, когато стартира да атакува с нож хора на оживена лондонска улица, предава Българска телеграфна агенция.

" Ще обявим спомагателни проекти за фундаментални промени в системата, отговаряща за наказаните за закононарушения, свързани с тероризъм ", сподели Джонсън и добави: " Мислите ми са с ранените и техните близки ".

Британски политици нееднократно са желали да има по-строг метод към обвинените в тероризъм. Тези апели се ускориха, откакто през ноември излежал присъда мъж умъртви двама души и рани още трима в региона на Лондонския мост, преди да бъде убит от полицията.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР