Британският премиер Борис Джонсън ще направи в неделя телевизионно обръщение

...
Британският премиер Борис Джонсън ще направи в неделя телевизионно обръщение
Коментари Харесай

Лондон ще обяви предупредителна Covid-19 система

Британският министър председател Борис Джонсън ще направи в неделя телевизионно послание към нацията, в което ще изложи проектите на държавното управление за последователно облекчение на наложената поради ковид карантина и се чака да разгласи старта на система за предизвестие и следене на Covid-19.

Прогнозите са за дребни промени в ограничаващите ограничения, само че опазване на общественото разграничаване.

Не се чака Джонсън да уточни съответни дати по кое време ще отпаднат някои от ограниченията, които бяха въведени на 23 март.

Предполага се обаче, че министър председателят ще разгласи въвеждането на по този начин наречената предупредителна система за следене на вируса. Тя ще дефинира равнището на опасност от ковид по канара от 1 до 5 и ще бъде поправена въз основа на данните за случаите на инфектиран ".

Новата система по принцип е годна единствено за Англия, само че държавното управление работи и с управляващите в другите елементи на Обединеното кралство - Уелс, Шотландия и Северна Ирландия - за въвеждането ѝ. Смята се, че тя ще е по сходство на тази за равнището от терористична опасност и се чака Джонсън да каже, че страната сега е на четвърто равнище, само че се придвижва към по-долното трето.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР