Британският премиер Борис Джонсън се оплака от пробит парламент“, който

...
Британският премиер Борис Джонсън се оплака от пробит парламент“, който
Коментари Харесай

Борис Джонсън е уверен, че ще постигне търговско споразумение с Евросъюза

Британският министър председател Борис Джонсън се оплака от „ продънен парламент “, който отхвърля да си свърши работата, като извърши желанието на хората – страната да излезе от Европейски Съюз.

„ Скъпи другари, имахме парламент, който не искаше да свърши работата си. Той бе като строшен рейс, който е закъсал на кръстовище, когато свети жълто, той спираше цялата страна да реализира прогрес по Брекзит “, съобщи Джонсън.

При визитата си в текстилна фабрика в графство Дербишир Джонсън получи от служащите шал с думите: „ Изпълни най-сетне Брекзит “. Той акцентира още, че опцията да не бъде реализирана комерсиална договорка с Европейски Съюз до края на 2020 г „ просто няма да се случи “. Джонсън дава обещание в акцията да извади Англия от Общността до края на идния януари и да не удължава преходния интервал след Брекзит след края на 2020 г, което, съгласно някои негови критици, е незадоволително като време, с цел да бъде контрактувана нова комерсиална договорка.

„ Мисля, че е в огромен интерес и на Европейски Съюз да има договорка с нас и нямам подозрение, че те мислят по този начин. Ако ме попитате дали мога да подсигурявам, че ще реализираме договорка, считам, че мога “, сподели Джонсън.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР