Британският премиер Борис Джонсън предупреди Русия, че евентуално нападение над

...
Британският премиер Борис Джонсън предупреди Русия, че евентуално нападение над
Коментари Харесай

Лондон: Има заговор на Москва за инсталиране на проруско правителство в Киев


Британският министър председател Борис Джонсън предизвести Русия, че вероятно нахлуване над Украйна би било " пагубно " и " мъчително, грубо, кърваво начинание ". Коментирайки решението на английското външно министерство да изтегли част от дипломатическия си личен състав от Украйна, министър председателят съобщи в понеделник, че обстановката е прекомерно мрачна, само че " войната не е неизбежна ", съобщи Би Би Си.

По думите му Англия приготвя пакет от стопански наказания против Русия и доставя отбранително оръжие на Украйна.

Междувременно, което съгласно Кремъл е стъпка към ескалация на напрежението.

Кремъл смята Алианса за опасност и желае правни гаранции, че западният боен съюз няма да се уголемява повече на Изток, в това число с Украйна. Според Съединени американски щати обаче залогът е съветската експанзия, а не експанзията на НАТО.

Борис Джонсън съобщи, че има " доста ясна разследваща информация за 60 съветски бойни групи на украинските граници и проект за светкавична война, която може да унищожи Киев ".

Междувременно английското външно министерство заяви, че разполага с доказателства за подготвян скрит план, посредством който в Украйна да бъде конфигурирано проруско държавно управление.

Според информацията, някогашни украински политици, свързани с съветските секрети служби, вземат участие в проекта за нашествието в Украйна.

Киев съобщи, че гледа съществено на сходна опасност.

От " Даунинг стрийт " обявиха, че няма проекти за изпращане на английски бойни войски да пазят Украйна.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР