Британският премиер Борис Джонсън обяви десетгодишен план за борба с

...
Британският премиер Борис Джонсън обяви десетгодишен план за борба с
Коментари Харесай

Борис Джонсън с 10-годишен план за борба с престъпността във Великобритания

Британският министър председател Борис Джонсън разгласи десетгодишен проект за битка с престъпността.

Част от ограниченията са свързани с битката против разпространяването на опиати, като лишаване на паспорти и шофьорски книжки от нарушителите.

Новината за широкомащабния проект съответства с друга, обвързвана с това, че ръководителят на долната камара на британския парламент Линдзи Хойл се е свързала с полицията след обява в всекидневник, че в постройките на Народното събрание се използват наркотични субстанции.

Тестове с натривки за засичане на опиати са разкрили следи от кокаин на 11 места, достъп до които имат единствено депутати, чиновници и упълномощени публицисти. Това е единствено един настоящ образец за сериозността на казуса, който 10 годишният проект на държавното управление трябава да реши.

Миналата година полицията в Англия и Уелс е записва 175 000 закононарушения с опиати, което е растеж от 13%. В Англия има повече от 300 000 пристрастени към хероина и крека, които са виновни за съвсем половината от закононарушенията, свързани с опиати. Всеки трети в пандиза е наркозависим.

Половината от всички убийства и половината от другите по-леки закононарушения като обири, обири с щурм и обир, са свързани с опиати.

" Ние не просто изпращаме още 11 000 нови служители на реда по улиците като част от нашия ангажимент да сложим още 20 000 служители на реда в битката с престъпността, само че разгласяваме още 300 милиона за справяне с бандите. Само през последните няколко години в границите на плана ние се справихме с близо 1500 от мрежите за разпространяване на опиати. Нашата цел е да разкрием още към 2000 през идващите години ", съобщи Борис Джонсън, министър-председател на Англия.

Преразглеждането на законите за престъпността ще включва по-строги присъди с отнемане от независимост за дилъри, полицейски час през нощта и забрани за пътешестване, сходни на тези на футболните хулигани.

Съгласно държавните проекти, лицата, хванати с наркотични субстанции, ще бъдат насърчавани да преминат курсове за осведоменост от вредата на опиатите, сходни на курсовете за осведоменост за карането с висока скорост.

По подигравка на ориста, часове преди обявата за съществуването на следи от кокаин даже в тоалетна наоколо до парламнетрния кабинет на Джонсън, той още един път удостовери, че по този начин би трябвало да се санкционират тези, за които опиатите като кокаина, са метод на живот.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР