Британският премиер Борис Джонсън, който е в самоизолация след контакт

...
Британският премиер Борис Джонсън, който е в самоизолация след контакт
Коментари Харесай

Борис Джонсън ще управлява чрез платформата Zoom

Британският министър председател Борис Джонсън, който е в самоизолация след контакт със инфектиран с КОВИД-19, съобщи, че е добре и че ще управлява по прелестен метод работата на държавното управление посредством електронната платформа за видеоконферентна връзка "Зум " (Zoom), до момента в който е в самоизолация на "Даунинг стрийт ".

Усмихнат, облечен с пуловер и разкопчана риза, Джонсън съобщи във видео, оповестено в Туитър, че е "здрав като бик ".

"Изпълнен съм с антитела ", сподели той. "Имам още много какво да кажа, несъмнено, посредством "Зум " и другите електронни средства за връзка.
"Той е добре, напряко кипи от сила ", съобщи пред "Скай нюс " министърът на опазването на здравето Мат Ханкок. "Тази седмица той ще управлява нещата прелестно, нямам подозрение в това, посредством "Зум ".

Вчера Джонсън заяви, че здравните органи са му споделили да се самоизолира за две седмици.

През март английският министър председател се разболя от КОВИД-19. Тогава той се опита да продължи да работи, отричайки казуса, само че след това се озова с кислородна маска в интензивно поделение и в последна сметка остана отвън строя за съвсем месец.

След това той показа, че се е борил за живота си, а страната се готвеше за немислимото: вероятната гибел на настоящ министър председател.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР