Британският премиер Борис Джонсън бе посрещнат днес с подхвърляне на

...
Британският премиер Борис Джонсън бе посрещнат днес с подхвърляне на
Коментари Харесай

С подигравки посрещнаха Борис Джонсън и съпругата му на службата в чест на кралицата

Британският министър председател Борис Джонсън бе посрещнат през днешния ден с подмятане на мнения и насмешки при идването си на благодарствена работа в лондонската катедрала " Свети Павел " по случай платинения празник на кралицата, съобщи Ройтерс, представено от Българска телеграфна агенция.

Докато той и брачната половинка му Кари се изкачваха по стъпалата към входа на катедралата, хиляди последователи на монархията насочиха към него подигравателни подвиквания и дюдюкания. Други от публиката започнаха да ръкопляскат и да се смеят.

Опозиционни политици и съпартийци на консерватора Джонсън го приканват да подаде оставка поради така наречен партигейт - абсурда след разкритията, че чиновници на " Даунинг стрийт " са си правели празненства по времето на строгите антивирусни ограничения в Обединеното кралство, въведени от неговото държавно управление.

Социологически изследвания демонстрират, че рейтингът на Борис Джонсън е понижен доста поради " партигейт " и други негови противоречиви и неправилни дейности през последните месеци, уточни Ройтерс.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР