Британският посланик у нас Ема Хопкинс поиска от правителството сътрудничество

...
Британският посланик у нас Ема Хопкинс поиска от правителството сътрудничество
Коментари Харесай

Посланик Ема Хопкинс: Искаме да си сътрудничим с МВР и спецслужбите и след Брекзит

Британският дипломат у нас Ема Хопкинс изиска от държавното управление съдействие с Министерство на вътрешните работи и спецслужбите да продължи и след брекзит по същия метод, както до момента.
 посланикът на Англия у нас Ема Хопкинс  посланикът на Англия у нас Ема Хопкинс  посланикът на Англия у нас Ема Хопкинс  посланикът на Англия у нас Ема Хопкинс
Посланикът участва на постоянната среща на службите с премиера Бойко Борисов, която се прави преди съвещанието на кабинета. След това тя беседва с министъра на вътрешните работи Валентин Радев.

Повод за срещата стана разкриването на незаконна цигарена фабрика в Ирландия, която е нанесла вреди за 200 млн. паунда.

„ Имахме забавна и потребна среща с премиера Борисов, на която обсъдихме съдействието сред специфичните служби на двете страни. През последната година работихме в разнообразни сфери – битка с производството на противозаконни цигари, контрабандата на хора и оръжия и имаме доста положителни резултати ”, уточни Хопкинс след срещата.

„ Въпреки брекзит ние продължаваме това взаимоотношение. До края на месеца каним посланиците в Министерство на вътрешните работи, с цел да разкажем по какъв начин България взе участие в опазването на границата с Турция ”, разяснява вътрешният министър Валентин Радев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР