Британският певец Роби Уилямс ще пее на откриването на Световното

...
Британският певец Роби Уилямс ще пее на откриването на Световното
Коментари Харесай

Роби Уилямс ще пее на откриването на Световното по футбол

Британският артист Роби Уилямс ще пее на откриването на Световното състезание по футбол в Русия , заяви Контактмюзик.

Поп звездата ще взе участие в празненствата, предшестващи първия мач от футболната конкуренция. Той ще е сред домакина Русия и Саудитска Арабия. Футболистите на двете страни ще играят на олимпийския стадион " Лужники " в Москва в четвъртък.

Освен че ще извърши най-големите си шлагери , Роби Уилямс ще изпее и дует с съветското сопрано Аида Гарифулина.

" Толкова съм благополучен и разчувствуван да се завърна в Русия за такава неповторима изява ", сподели Уилямс. " Правил съм доста неща в кариерата си, само че да открия международното състезание по футбол пред 80 хиляди футболни почитатели на стадиона и милиони пред телевизионните екрани по целия свят, е сбъдната детска фантазия ", съобщи той.

Роби Уилямс е г олям обожател на футбола и върл последовател на футболния клуб " Порт Вейл ", тим от родния град на артиста Стоук он Трент.-->

Изпълнителят на песента Party Like a Russian е и измежду създателите н а самодейността " Сокър ейд ", която провежда благотворителни мачове в помощ на футбола, в които едни против други играят футболни митове и звезда и. Последната футболна среща от поредицата " Англия против останалия свят " се организира на стадиона на " Манчестър Юнайтед " - " Олд Трафорд ", на 10 юни. В нея взеха присъединяване лекоатлетите Юсейн Болт и Мо Фара , и артистът Оли Мърс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР