Британският певец Елтън Джон и принц Хари оповестиха създаването на

...
Британският певец Елтън Джон и принц Хари оповестиха създаването на
Коментари Харесай

Елтън Джон и принц Хари ще борят СПИН-а

Британският артист Елтън Джон и принц Хари оповестиха основаването на коалиция, която цели да предотврати разпространяването на СПИН, изключително измежду мъжката част от популацията, оповестява AFP.

Глобалната самодейност MenStar Coalition с присъединяване на редица организации и компании, измежду които фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и едноименната фондация за битка със СПИН на Елтън Джон, беше оповестена в границите на 22-рата конференцията по проблемите на заболяването в Амстердам, съобщи Дир.бг.

Целта на плана е да окуражи представителите на мощния пол, изключително във възрастта сред 24 и 35 години, постоянно да се изследват за СПИН и при възможна болест да се лекуват навреме. За реализирането му са планувани 1,2 милиарда $.

Междувременно Елтън Джон, представен от Франс прес, упрекна в гневна дрънканица държавните управления на Русия и Източна Европа, че дискриминират представителите на ЛГБТ общността и по този метод попречват битката със СПИН.

"Ако ги нямаше сектантството и омразата тази болест можеше да бъде изкоренена доста по-бързо, в сравнение с си представяте ", съобщи артистът на конференция в Амстердам.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР