Британският министър-председател Риши Сунак обяви, че американските булдози ще бъдат

...
Британският министър-председател Риши Сунак обяви, че американските булдози ще бъдат
Коментари Харесай

Великобритания забранява отглеждането на американски булдог

Британският министър-председател Риши Сунак разгласи, че американските булдози ще бъдат неразрешени до края на годината. Това стана, откакто човек беше погубен при следващо нахлуване от куче в страната в четвъртък.

„ Ясно е, че не говорим за шепа зле подготвени кучета. Това е модел на държание и не може да продължава ”, отсече Сунак във видео известие.

По думите му мъж е бил погубен в четвъртък в Централна Англия при нахлуване на американски булдог.

Според акцията Bully Watch, която се застъпва за възбраната за продажба и отглеждане на огромни бойни кучетата. Сунак е помолил полицията и специалистите да намерят всички такива животни, което ще е първата стъпка. Редица английски благотворителни организации за отбрана на животните, в това число RSPCA, обявиха тази седмица, че забраната на съответни породи не е решение.

В взаимно изказване те обвиниха „ безотговорното отглеждане, развъждане и благосъстоятелност ” и декларират, че държавното управление вместо това би трябвало да се концентрира върху „ регулациите за надзор на кучетата и върху насърчаването на отговорно владение и образование на кучета ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР