Британският министър на отбраната Бен Уолъс на среща с руския

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс на среща с руския
Коментари Харесай

Британският военен министър лети до Москва с предупреждение до Шойгу

Британският министър на защитата Бен Уолъс на среща с съветския министър на защитата Сергей Шойгу ще предизвести, че хипотетичното съветско навлизане в Украйна би било стъпка, от която никой няма да има изгода. Това оповестява " Таймс " в публикация, оповестена в навечерието на плануваното посещаване на Уолъс в Москва в петък.

Това е първото за последните 20 години посещаване на английски боен министър в Москва, напомня " Таймс ".

Британският министър ще отиде в Русия с нов пакет от наказания, с цел да се опита да убеди съветските управляващи в нуждата от деескалация на обстановката към Украйна.

На 10 февруари английското външно министерство показа нови промени в новия Закон за глобите и битката с изпирането на пари от 2019 година

Те дават на външния министър Лиз Трус пълномощия да вкарва ограничаващи ограничения във връзка с разнообразни области на съветската стопанска система - от химическата промишленост, енергетиката и финансите до медиите и цифровите технологии.

В същото време под наказания могат да попаднат както компании, по този начин и физически лица, без значение от тяхната социална позиция.

Струпване на съветски войски наоколо до украинската граница породиха съмнения у Запада, че Москва възнамерява нахлуване против Украйна.

Въпреки че Москва отхвърля да има подобен проект, тя се възползва от обстановката, с цел да сложи настояванията си за гаранции в областта на сигурността от страна на Запада, които включват преустановяване на възможното разширение на НАТО на изток и налагането на публично несъгласие върху опцията Украйна да се причисли към Алианса.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР