Британският медиен регулатор оправда журналиста Пиърс Морган за коментари срещу

...
Британският медиен регулатор оправда журналиста Пиърс Морган за коментари срещу
Коментари Харесай

„Принцеса Пинокио загуби“: oправдаха Пиърс Морган за обидните коментари срещу Меган Маркъл

Британският медиен регулатор оправда журналиста Пиърс Морган за мнения против Меган Маркъл , брачната половинка на принц Хари, поради които са постъпили повече от 50 000 недоволства на фенове, съобщи Асошиейтед прес, представени от.

"Това е ярка победа за свободното слово и блестящо проваляне за Принцеса Пинокио. Дали ще ме върнат на работа? ", написа в Twitter 56-годишният Морган след решението на регулатора.

От Службата по връзките споделиха, че въпреки и коментарът на Морган да е можел да засегне фенове, регулаторът "взима поради свободата на словото ".

"Според нашите правила малките екрани могат да включват противоречиви отзиви като част от законен спор в полза на обществото ", съобщи регулаторът.
 Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “
Представяме къса последователност за тези от вас, които не наблюдават кралските вести:

По време на диалога на някогашните кралски особени с Опра Уинфри светът научи шокиращи разкрития за компликациите и менталните проблеми на Меган, които до този миг са били скрити от светлината на прожекторите и лъжливия обектив на таблоидите:







По този мотив 55-годишният Морган съобщи в ефир: „ Съжалявам, само че не й имам вяра “ и „ Няма да допускам на нито една нейна дума, даже и да ми прочете прогнозата за времето!

Добави, че за него цялото изявление е едно „ двучасово оплюване на кралското семейство “ и назовава Меган „ Принцеса Пинокио “.

Медийният регулатор на Англия заяви, че е почнал следствие след приемането на над 41 хиляди недоволства от мненията на Морган за Маркъл. Самият водещ признава, че в обществените мрежи многократко са популяризирани петиции с готовност за неговото уволняване. Меган Маркъл също е подала недоволство пред медийния регулатор и телевизия ITV.

И по този начин, директно откакто напуща студиото на предаването, Пиърс Морган разгласява пост в Туитър, който гласи:

„ В понеделник споделих, че нямам доверие на нищо, което споделя Меган Маркъл в изявлението ѝ с Опра. Имах време да го обмисля, само че нямам желание да си върна думите обратно. Ако не сте съгласни, добре. Свободата на словото е връх и аз на драго сърце ще умра от горната страна му. Благодаря за любовта и омразата. А в този момент отивам да прекарам повече време със своите отзиви. “
 Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР