Британският хомосексуалист Матю Скъли-Хиkс, който осиновил заедно със съпруга си

...
Британският хомосексуалист Матю Скъли-Хиkс, който осиновил заедно със съпруга си
Коментари Харесай

Хомосексуалист видя в осиновената си дъщеря сатаната и я би до смърт

Британският педераст Матю Скъли-Хиkс, който осиновил дружно със брачна половинка си Крег 18-месечното момиче Елзи, две седмици след появяването на детето в фамилията видя в нея „ сатаната в детски образ “ и я преби до гибел. Това написа в. The Daily Mail. 31-годишният Матю, работещ като фитнес инструктор, и неговия 36-годишен сътрудник са сключили брак в Португалия през 2012 година. Детето е живяло в дома им от септември 2015 година, а през май 2016 година те сполучливо завършили процедурата по осиновяването на Елза, получавайки цялостните наставнически права върху детето.

Две седмици по-късно Елзи е била призната в болница с черепно-мозъчна контузия. Скъли-Хикс твърдял, че детето паднало по стълбите.

Полицията обаче получила достъп до кореспонденцията на двойката, в която служителите на реда разкрили, че Скъли-Хикс се оплаквал на своя сътрудник, че „ минава през пъкъла “, когато е покрай детето. Той също написал, че повече не може да търпи нейния рев.

Момичето умряло, откакто лекарите го изключили от апаратите за командно дишане.

Експертите, създали аутопсия на Елзи, достигнали до извода, че детето дълготрайно време е било подлагано на нечовечен тормоз. По тялото ѝ имало доста контузии, счупвания и вътрешни кръвоизливи от двете страни на мозъка.

В момента делото за убийството на детето се преглежда в Кралския съд в Кардиф.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР