Британският държавен регулатор на пазара на газ и електроенергия Офджем

...
Британският държавен регулатор на пазара на газ и електроенергия Офджем
Коментари Харесай

Британският енергиен регулатор ще призове потребителите да пестят енергия


Британският държавен регулатор на пазара на газ и електрическа енергия " Офджем " (Ofgem) през днешния ден " упорито ще призове потребителите да понижат потреблението на сила, когато е допустимо ", написа вестник " Файненшъл таймс ", представен от Ройтерс. 

Енергийният регулатор ще насочи своя апел на фона на разяснителна акция, която приготвя, с цел да помогне на семействата във Англия да лимитират потреблението на електрическа сила и природен газ, отбелязва изданието.

Призивът на " Офджем " идва по-малко от седмица, откакто английският министър по въпросите на климата Греъм Стюарт разгласи, че " страната не би желала от своите жители да употребяват по-малко сила ", напомня Ройтерс. 

Високопоставеният представител на английското държавно управление Надим Захауи разгласи в неделя, че е " извънредно малко евентуално " Англия да е възнамерявала спиране на електрозахранването през зимата. Той разяснява предизвестие от страна на Националния оператор на електроразпределителната мрежа, че страната " може да бъде изправена пред режим на тока, в случай че не може да внесе задоволително електрическа енергия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР