Британският боксьор Тайсън Фюри, който държи титлата в тежката категория

...
Британският боксьор Тайсън Фюри, който държи титлата в тежката категория
Коментари Харесай

Фюри разкри кога ще просне Усик на ринга

Британският боксьор Тайсън Фюри, който държи купата в тежката категория на професионалния бокс във версия WBC, стартира психическата война против първенеца на WBO/WBA/IBF/IBO Александър Усик в обединителния мач посред им, който би трябвало да се организира на 18 май.

Чаканият с интерес от почитателите мач на два пъти беше отлаган по виновност на Фюри, само че трети път няма да има. Организаторите от Саудитска Арабия този път заложиха уговорка отказалият се боксьор да заплати 10 милиона евро на противника си. Фюри показва съществено самочувствие на старта на подготовката си.

" Намирам се в страхотна форма. Усик не е нищо изключително. Има единствено пет мача в свръхтежката категория и не бях впечатлен от представянето му. Прави каквото би трябвало и му заплащат за това. Изглежда като служител, който се прибира след работа у дома.

Достатъчно ли е добър да победи Циганския крал? Не мисля. Ако има шанс, може и да ме победи, ще му стисна ръката. Но надали ще се стигне до това. Ще го приключа в седмия рунд ", изцепи се Фюри.
 Шефът на WBC желае повече съдии на мача Усик - Фюри
Шефът на WBC желае повече съдии на мача Усик - Фюри

Поне 5-6 би трябвало да бъдат, счита Маурисио Сюлейман
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР