Британския вестник The Sun съобщи, че притежателите на всички поколения

...
Британския вестник The Sun съобщи, че притежателите на всички поколения
Коментари Харесай

The Sun: Все повече хора заменят своите iPhone за Galaxy S9

Британския вестник The Sun заяви, че притежателите на всички генерации iPhone интензивно ги заменят с Galaxy S9 и по-скъпия Galaxy S9+.
Засега никой не знае за какво става по този начин. Статистиките на ритейлърите демонстрират двойно повишение на броя предадени iPhone в границите на програмата Trade-in . В рамките на Trade-in, магазинът взема остарелия смарт телефон и с доплащане дава нов. Този вид замени са доста известни в Съединени американски щати и Европа, където хората избират точно по този метод да препродават своите мобилни устройства.

Според данните на The Sun, тази година най-често в магазините са връщани смарт телефоните iPhone X, iPhone 7 и iPhone 6. Твърде любопитно е, че най-вече са потребителите, които желаят да върнат най-новия iPhone X. Хората са привлечени от леко извития екран, който съгласно направените анкети, наподобява по-футуристично от iPhone X. Изключителен интерес провокира и двойната камера с променлива апертура.

А потребителите, съгласили се да дадат изявление споделиха, че Samsung Galaxy S9 е по-интересен от Apple iPhone X със своя закривен екран, правилните цветове и отбраната от клас IP68. Да си напомним, че Apple iPhone X има по-слаба отбрана от клас IP67, която във връзка с водоустойчивостта напълно не е толкоз добра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР