Британските свръхбогаташи, които не са данъчно задължени, настояват правителството да

...
Британските свръхбогаташи, които не са данъчно задължени, настояват правителството да
Коментари Харесай

Свръхбогатите чужденци във Великобритания настояват за плосък данък по италиански модел

Британските свръхбогаташи, които не са данъчно задължени, упорстват държавното управление да вкара режим на плосък налог в италиански жанр, с цел да предотврати приключването на благосъстояние, защото техният преференциален статут е заплашен, заяви

Лобистката група „ Чуждестранни вложители за Англия “, в която членуват задгранични жители и техните съветници, дружно с мозъчния концерн Oxford Economics предложиха многостепенен данъчен режим, при който от богатите чужденци ще се събира единна годишна такса в подмяна на освобождение от налог върху наследството на активи отвън Обединеното кралство и английски налог върху приходи и облаги от чужбина за интервал до 15 години.

Такива налози ще се събират според от чистото благосъстояние на лицето, като препоръчаните годишни такси варират от 200 000 английски лири  (260 447 щатски долара) за лица със положение до 100 млн. паунда и годишен данък от 2 млн. паунда за лица със положение над 500 млн. паунда. Това се разграничава от режима в Италия, където неотдавна бе удвоена ставката от 200 000 евро годишно, без значение от размера на благосъстоянието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР