Британските медии съобщиха, че от базиран в Лондон търговец е

...
Британските медии съобщиха, че от базиран в Лондон търговец е
Коментари Харесай

Измамници откраднаха сирене „Чедър“ за 300 000 паунда в Лондон

Британските медии оповестиха, че от основан в Лондон търговец е било открадното, посредством машинация, обичайно британско сирене " Чедър " на стойност над 300 000 паунда, съобщи в преписка БНР.

Търговската компания за деликатесни сирена Neal’s Yard Dairy съобщи, че е доставила към 22 тона от твърдото сирене " Чедър " под формата на пити, увити в плат, на хипотетичен лъжец, представящ се за дистрибутор на едро за огромен стенописи търговец на дребно, преди да разбере, че това е подправена компания.

Компанията оповестява, че са съумели да платят на мандрите производители на сиренето, тъй че те не са ощетени, само че в този момент подхващат стъпки, с цел да подсигуряват финансовата си непоклатимост след получения удар. Тя работи интензивно с полицията за идентифициране на причинителите на измамата. Откраднатите сирена са от три от най-известните типове - Hafod Welsh, Westcombe и Pitchfork, 250-300 грама от които се продават на пазара сред 7 и 12 паунда (или сред 16 и 27 лева). Призовани бяха търговците на сирена по целия свят да се обадят, в случай че имат подозрения, че са продали откраднатия " Чедър ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР