Британските медии съобщават за химическа атака в бар в предградието

...
Британските медии съобщават за химическа атака в бар в предградието
Коментари Харесай

Британски медии: Химическа атака в Лестър, има много пострадали

Британските медии оповестяват за " химическа офанзива " в бар в предградието на Лестър. Съобщава се, че са приети в болница минимум 10 души, в това число трима служители на реда. 

По данни на полицията, в кръчмата, ситуирана близо до игрище за крикет, е имало всеобщо сборичкване. Няколко от участниците в спора са били въоръжени с бейзболни бухалки. Предполага се, че химическите субстанции са били разпръснати по време на сбиването, написа в. The Daily Star, представен от Блиц.

Полицията е реагирала на сигнал за " всеобщо нарушение на публичния ред " в пъба " Крикетърс пъб ". Сигналът е бил подаден към среднощ. 

Местни поданици описаха за ужаса, който са претърпели поради багра.  " Около среднощ група младежи си крещяха. Видях някои от тях да мятат бутилки зад кръчмата. Надявах се някой да повика полицията. След това чух по какъв начин кола наби спирачки. Помислих си, че е полицията, само че не беше. От колата излязоха хора с бухалки. Май завлякоха някакъв мъж вътре. Обадих се на незабавния телефон и тогава полицията се появи. Беше доста ужасно. Нямах си и на концепция, че са забъркани и химикали ", описа един от тях. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР