Британските медии разпространиха новината, че семейство Бекъм готви нова сватба

...
Британските медии разпространиха новината, че семейство Бекъм готви нова сватба
Коментари Харесай

И вторият син на Бекъм ще се жени

Британските медии разпространиха новината, че семейство Бекъм готви нова женитба след тази на най-големия си наследник - Бруклин. Въпреки че е едвам на 19 години, Ромео е решил да последва образеца на батко си и да се врече във честност на приятелката си - манекенка Миа Реган.

Намеренията си за женитба Ромео показа с родителите си на фамилно събиране. Желанието му било изключително задушевно признато от мама Вики, която харесвала Миа, твърди непосредствен на звездната фамилия пред " Мирър ".

" Ромео и Миа са омагьосани един от различен и сигурно желаят да споделят живота си дружно. Те си приказваха какъв брой доста желаят огромно семейство и нямат самообладание да слагат началото “, показва източникът, като прибавя още, че Ромео даже отсрочил годежа си поради сватбата на Бруклин с Никола Пелц.

Искрата на любовта сред Миа Реган и Ромео Бекъм племва през 2018 година, само че романса си влюбената двойка разкрива по-късно в обществените медии. Работата си като модел Миа съчетава с посещаване на курсове по история на изкуството. Сред пристрастеностите на хубавицата са рисуването и фотограията. " Тя е доста друга от Никола Пелц. Винаги е заявявала, че желае да се омъжи във Англия и ще направи надалеч по-скромна женитба от тази на Никола и Бруклин ", написа изданието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР