Британските фенове на Игра на тронове (Game of Thrones) продължават

...
Британските фенове на Игра на тронове (Game of Thrones) продължават
Коментари Харесай

Хъскито не е вълчище, време е феновете на Game of Thrones да го разберат!

Британските почитатели на " Игра на тронове " (Game of Thrones) не престават всеобщо да изостават закупените от тях хъскита в приюти за домашни любимци, макар апела на артиста Питър Динклидж да не го вършат, заяви в. " Дейли мейл ".

Питър Динклидж прикани почитателите да не си купуват хъскита

В приюти във Англия към този момент са предадени няколкостотин кучета от породата.

Във фентъзи сагата хъскитата извършват ролята на вълчища - умни хищници, които доближават размерите на дребен кон. Те са знак на Дома Старк. В началото на сериала всяко от децата на Едард Старк получава по едно малко вълче.
Game of Thrones fans are buying ‘direwolf’ husky dogs and abandoning themhttps://t.co/aAKWdsJAYF pic.twitter.com/jG6emwp0ph
— Sit & Stay Pet Care (@Sit_N_Stay_Pets) August 20, 2017 Природозащитните организации споделиха, че са обезпокоени от известността на хъскитата. Феновете на " Игра на тронове " купуват кучетата, без да осъзнават, че те не са пригодени за живот в тесни жилища. Животните би трябвало да тичат и упражняват постоянно, в противоположен случай скучаят и стартират да предизвикват вреди по мебелите.

Защо тези фотоси от 2012 година развълнуваха интернет?

Актьорът Питър Динклидж, който извършва ролята на Тирион Ланистър в сериала, дружно с природозащитната организация PETA (Хора за етично отношение към животните) прикани феновете на сагата добре да си помислят, преди да купят хъски. Той предложи вместо това да си вземат куче от подслон. 

Ще разпознаете ли обичаните облици от Game of Thrones отвън сериала? (СНИМКИ)
Ghost spam.
In case you don't remember... Jon Snow has an awesome Direwolf.#GameOfThrones pic.twitter.com/hgqjSHOx8M
— Mad Queen (@cersei_got) August 18, 2017 По тематиката Актьорите от " Игра на тронове " с рекордни хонорари Краят на един феномен: Последни 13 епизода секс, принуждение и интриги Завръщането на Game of Thrones: Суперлативи и мъничко рецензия (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР