Британските депутати обсипаха с похвали, укори и словесни нападки Тереза

...
Британските депутати обсипаха с похвали, укори и словесни нападки Тереза
Коментари Харесай

Мей остава в парламента след оставката си

Британските депутати обсипаха с похвали, укори и словесни нападки Тереза Мей, до момента в който тя за финален път отговаряше на въпроси по време на парламентарния надзор в качеството си на министър председател, преди да съобщи поста на Борис Джонсън, предават ДПА и Българска телеграфна агенция.

" Отдавам дължимото на нейното възприятие за социална отговорност ", съобщи водачът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин, който още веднъж прикани за парламентарни избори. Той сподели, че се надява Мей, която ще остане член на Народното събрание, да се " опълчи на безразсъдните проекти на нейния правоприемник ", явно имайки поради обещанието на Борис Джонсън да извади Англия от Европейския съюз до 31 октомври със договорка или без договорка.

Тереза Мей съобщи, че след оставката си ще продължи да извършва отговорностите си като народен представител в Камарата на общините, заяви ТАСС.

" След като извърша отговорностите си ще имам визита с кралица Елизабет Втора, а по-късно ще продължа работа в тази камара като редови народен представител ", сподели тя.

Мей се съгласи да подаде оставка през май, откакто не съумя да получи парламентарна поддръжка за договорката си за Брекзит, контрактувана с Брюксел, напомня ДПА.

Тя посочи през днешния ден в Народното събрание, че е " работила неуморно, с цел да получи добра договорка за Англия ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР