Британските депутати гласуваха на второ четене в подкрепа на законодателството

...
Британските депутати гласуваха на второ четене в подкрепа на законодателството
Коментари Харесай

Британските депутати подкрепиха закона за Брекзит

Британските депутати гласоподаваха на второ четене в поддръжка на законодателството за спиране на политическите, финансовите и правните връзки на Англия с Европейския съюз , оповестяват английските медии.

Британският парламент също по този начин одобри оферти от държавното управление график за разискване на законодателството за Брекзит.

 Ще се провалят ли договарянията за Брекзит?
Ще се провалят ли договарянията за Брекзит?

Провалът им няма да бъде от изгода за никого...

След повече от 8 часа диспути нощес и през нощта, английските депутати гласоподаваха с 326 против 290 гласа в интерес на законопроект, който има за цел да транспонира повече от 10 хиляди закона на Европейски Съюз в английското законодателство, а 318 депутати гласоподаваха " за " и 301 се оповестиха " срещу ", приемайки така наречен предложение за стратегия, която дефинира графика за оставащите стадии от прокарването на законопроекта през долната камара на английския парламент.

" Рано тази заран Народното събрание взе историческо решение да поддържа волята на английския народ и да гласоподава за законопроект, който дава сигурност и изясненост преди отдръпването ни от Европейския съюз ", се акцентира в изказване на английския министър председател Тереза Мей.

По думите на Мей, решението на депутатите означавало, че " ние можем да продължим с договарянията, стъпили върху солидни основи ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР