Британски татко на три деца изобрети високотехнологична антивирусна“ детска количка.

...
Британски татко на три деца изобрети високотехнологична антивирусна“ детска количка.
Коментари Харесай

Британски татко изобрети „антивирусна“ детска количка

Британски баща на три деца изобрети високотехнологична „ антивирусна “ детска количка. 65-годишният Йен Уилсън от Стафоршир, както всички родители, желае оптимално да отбрани децата си от всевъзможни рискове.
Сега, по време на пандемията с COVID-19, страховете му очевидно са нарастнали. Затова Йен създава първата по рода си в света детска количка, която подсигурява освен сигурност на бебето, само че обезпечава успокоение и за родителите, пише sports.yahoo.com.

„ В актуалния свят новородените са застрашени от доста отрицателни фактори на околната среда, а COVID-19 е върхът на айсберга. Странното е, че актуалните колички не обезпечават никаква отбрана от тези закани. Всички са наясно какъв брой нечист е въздухът в огромните градове, и какъв брой е рисков за детския бял дроб, каква е вредата от ултравиолетовите лъчи, да не приказваме за другите опасности – захапване от инсекти, нападателни животни, неподходящи атмосферни условия “, изяснява Йен.

Количката BabyBubble е с футуристичен дизайн - като транспарантен мехур върху олекотено алуминиево шаси. Вътре работи система за филтриране на въздуха със сменяеми въздушни филтри N95, които се употребяват в медицинските респиратори. Така, въздухът, който детето диша по време на разходката, се пречиства от вируси, които се популяризират по въздушно-капков път, а също по този начин и от нездравословните частици от газовете на колите.

Вижте фотографията на количката и продължете да четете на страницата на

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР