Британски шофьори са открили за пет месеца чрез мобилно приложение

...
Британски шофьори са открили за пет месеца чрез мобилно приложение
Коментари Харесай

1000 случая на съвременно робство в английски автомовки открити чрез интернет

Британски водачи са разкрили за пет месеца посредством мобилно приложение съвсем 1000 вероятни случая на модерно иго в автомивки, само че по-малко от една пета са се обадили на специфичната телефонна линия, с цел да съобщат за това, обявиха основателите на приложението, представени от Ройтерс.

Безплатното приложение за мобилни телефони е било пуснато от Църквата на Англия и Католическата черква в Англия и Уелс през юни предходната година поради повишената паника, че някои от близо 18-те хиляди ръчни автомивки във Англия експлоатират служащите.

Подразделението на Църквата на Англия за битка с робството дефинира като "разочароващ " броя на подадените сигнали - съгласно изследване на приложението едвам 18 % от хората, които са били помолени да се обадят на специфичната телефонна линия за оказване на помощ сред юни и декември 2018 година - 126 консуматори, са го създали.

Активисти обаче обявиха, че не е работа на елементарните хора, а на управляващите да поемат отговорност за битката с трудовата употреба в автомивките.

Според Глобалния показател за робството на правозащитната организация "Уолк фрий фаундейшън " във Англия има минимум 136 000 модерни плебеи - 10 пъти повече, в сравнение с демонстрира оценката на държавното управление от 2013 година

Предполага се, че хиляди служащи, най-вече от Източна Европа, са подложени на иго в автомивки във Англия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР