Британски пътници са оставени да се възмущават от хаоса тази

...
Британски пътници са оставени да се възмущават от хаоса тази
Коментари Харесай

Хаос на летището, тъй като британците се възмущават от „позорните“ опашки за паспортна проверка, тъй като децата са оставени без храна или вода

Британски пасажери са оставени да се възмущават от хаоса довечера на летищата в Обединеното кралство, защото децата са оставени да чакат без вода или храна.

Неизправност - съгласно известията включваща паспортни електронни порти, ръководени от граничните сили на Обединеното кралство - е засегнала редица летища, в това число Хийтроу, Станстед, Гетуик, Единбург и Манчестър - макар че цялостният обсег на казуса към момента не е оголен бъде доказано. За казуса е упрекнат неизяснен механически проблем.

Социалните медии са цялостни със фотоси и видеоклипове на летовници, принудени да стоят на виещи се опашки, до момента в който се пробват да влязат в Обединеното кралство довечера. Редица пасажери се свързаха с The Mirror и се обърнаха към обществените медии, с цел да споделят какво се случва.

Джоана Грифин, която е заседнала на опашка на летище Станстед, сподели на Mirror: „ [Има] товари на деца, които чакат и никой няма вода или храна, това е цялостен срам - в никакъв случай нямат задоволително врати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР