Британски морски пехотинци и полицейски служители преследват десетки високорискови затворници,

...
Британски морски пехотинци и полицейски служители преследват десетки високорискови затворници,
Коментари Харесай

Десетки затворници са преследвани от британски морски пехотинци

Британски морски пехотинци и полицейски чиновници преследват десетки високорискови пандизчии, избягали от затвор на Британските вирджински острови, откакто урагана „ Ирма “ е порази региона и унищожи постройката на изправителната институция, написа английското издание The Daily Express, представен от " Фокус " Повече от 100 наказани са избягали от пандиза, систематизиран като подобен, с висока степен на сигурност, откакто той е бил отчасти опустошен по време на прекосяването на урагана „ Ирма “, който в този миг е бил със мощ от пета степен.

Най-малко 40 високорискови нарушители към момента не са арестувани.

Близо хиляда морски пехотинци и 47 полицейски чиновници са изпратени, с цел да възстановят „ законността и реда “, а се чака в района да бъдат ситуирани още 250 военнослужещи.

Държавният министър по въпросите на външната политика и английската общественост сър Алан Дънкан съобщи, че: „ Затворът е продънен и повече от 100 доста рискови нарушители са избягали. “

Той добави, че бягството от пандиза съставлява „ сериозна опасност за дефинитивно раздробяване на законността и реда “ и английските бойци се употребяват за „ защита на Губернатора и за всичко друго обвързвано със запазването на реда “.

Ураганът „ Ирма “ порази Британските вирджински острови, които усетиха цялостната мощ на бурята, когато окото ѝ мина през Карибите.

Губернаторът на острова, Гъс Джаспърт, беше заставен да разгласи „ изключително състояние “, откакто бурята унищожи доста здания и се появиха известия за починали хора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР