Британски медии упорито твърдят, че мъжът, издраскал с ключ надписа

...
Британски медии упорито твърдят, че мъжът, издраскал с ключ надписа
Коментари Харесай

Българин ли е туристът, който се разписа на Колизеума?

Британски медии настойчиво настояват, че мъжът, издраскал с ключ надписа „ Иван+Хейли 23 “ на стената на Колизеума, е 27-годишният фитнес инструктор Иван Димитров, роден в България, прочут и с името Иван Хокинс. Съобщава се, че той и дългогодишната му другарка, Хейли Брейси живеят дружно, покрай Бристол.

Идентификацията е направена посредством фотографски съпоставения, се споделя в изказването на италианските карабинери за пресата, като се показва също, че „ производството е във фаза на авансово следствие, затова обвиненият би трябвало да се смята за почтен, до момента в който не бъде издадена дефинитивна присъда “.

Кадри от случая с „ подписа ” се разпространиха и в обществените медии. Видеото е снимано и оповестено в YouTube и Reddit от различен екскурзиант, Райън Луц от Ориндж Сити, Калифорния.

След необятното разпространяване на обвиняващия клип, доста висши италиански държавни чиновници осъдиха остро случая, а министърът на културата Дженаро Санджиулиано го дефинира като „ сериозен и неподобаващ знак за огромна непочтителност “.

Междувременно, в италианския парламент следва...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР