Британски ентусиаст на храната остана напълно разочарован, след като опита

...
Британски ентусиаст на храната остана напълно разочарован, след като опита
Коментари Харесай

Британецът яде американска храна за първи път и остава с чувството, че „детството е лъжа“

Британски запалянко на храната остана изцяло отчаян, откакто опита за първи път известна американска сладкарница, заявявайки, че „ детството ми беше неистина ".

Поп Тарт, които отплаваха до крайбрежията на Обединеното кралство през 90-те години на предишния век, бяха показани с голям рекламен блиц и към момента се оферират в множеството супермаркети през днешния ден. Човекът се обърна към Reddit, с цел да показа разочарованието си от опаковката с мирис на Kellogg's Frosted Strawberry Sensation.

Той възкликна: „ След 25+ години маркетинг най-сетне пробвах Pop Tart, уау, неприятни са! Купих ги като почерпка за децата през уикенда, защото в никакъв случай не ми беше разрешено и двете деца ги отхвърлиха незабавно и разбирам за какво, усещам, че цялата телевизия в детството е била неистина! "

Други консуматори на Reddit се включиха с сходно. настроения, оповестява Daily Star. Един разяснява: „ Да, това е една от тези глупави американски храни, които в действителност имат единствено сладостен усет. Шоколадът Twinkies и He...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР