Британски депутати разпространиха детайлите около различните варианти за Brexit, а

...
Британски депутати разпространиха детайлите около различните варианти за Brexit, а
Коментари Харесай

Алтернативите на Brexit - британският парламент решава, нови заплахи за оставки в кабинета на Мей

Британски депутати разпространиха детайлите към другите разновидности за Brexit, а английският министър председател Тереза Мей беше застрашена, че още министри от кабинета ѝ ще изоставен, в случай че тя не смени курса си на работа, оповестява БГНЕС по информация на BBC.
Днес, 27 март, се чака депутатите да гласоподават някои от другите възможности, като се чака този развой да продължи и идната седмица. В Камарата на общините ще се тестват поддръжката за няколко разнообразни хрумвания. Част от тях са:
1. Митнически съюз: Призовава се Англия да контракти нов митнически съюз с Европейски Съюз незабавно откакто напусне.
2. Митнически пазар 2.0: Тук се допуска, че Обединеното кралство ще остане единния пазар на Европейски Съюз и ще влезе още веднъж в Европейската асоциация за свободна търговия (EFTA) и ще остане в Европейската икономическа зона (EEA). Освен това този проект поддържа оставането в митническия съюз като метод за попречване на твърда граница с Ирландия. Освен това ще се резервира свободното придвижване, само че с някои условности.
3. EFTA и EEA: Англия ще се причисли още веднъж към EFTA и EEA, само че осъществяванията им ще минават през английския съд. Този проект отхвърля всевъзможен митнически съюз с Европейски Съюз и ще търси нов контракт за Северна Ирландия.
Депутатите се пробват да поемат самодейността от държавното управление като се появиха спекулации, че някои от противниците на Мей в действителност може да я поддържат, в случай че тя внесе договорката си за гласоподаване за трети път по-късно тази седмица.
Според The Telegraph обаче, 20 " младши " министри от кабинета на Мей ще подадат оставки, в случай че не им бъде разрешено свободно да гласоподават за по-мек Brexit. Амбър Род, Дейвид Гок и Грек Кларк потвърдиха пред членовете на кабинета, че упорстват за свободно гласоподаване по различни на Brexit варианти, в това число и английско участие в Митническия съюз на Европейски Съюз, удължение на член 50 от Лисабонския контракт и втори референдум за Brexit, написа Агенция " Фокус ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР