Британски депутат стана първият действащ член на парламента за близо

...
Британски депутат стана първият действащ член на парламента за близо
Коментари Харесай

Британски депутат осъден на 3 месеца затвор за превишена скорост с 16 км

Британски народен представител стана първият настоящ член на Народното събрание за близо три десетилетия, който е вкаран в пандиза . Адвокатът Фиона Онасаня е наказана поради това, че е излъгала полицията за фиш за превишена скорост , осведоми Би Би Си.

Онасаня отхвърля да е била зад кормилото, когато нейният автомобил е засечен да се движи със скорост 66 километра в час при ограничаване от 50 километра през юли 2017 година

Депутатът от Питърбъро е изхвърлен от Лейбъристката партия след издаването на присъдата. Тя е наказана на три месеца затвор.

Съдът чу доказателства, съгласно които Онасаня е карала с превишена скорост и се е занимавала с мобилния си телефон , до момента в който е карала.

Тя е първият настоящ народен представител, вкаран в пандиза от Тери Фийлдс, който през 1991 година беше наказан на 60 дни затвор за неплатени налози в размер на 373 английски лири.

Онасаня разгласи, че ще апелира решението . Нейният брат е наказан на 10 месеца затвор по същите обвинявания.

Тя беше определена за народен представител от Лейбъристката партия през юни 2017 година - шест седмици преди да извърши нарушаването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР