Британски депутат консерватор беше освободен под гаранция днес, докато полицията

...
Британски депутат консерватор беше освободен под гаранция днес, докато полицията
Коментари Харесай

Пореден сексскандал с британски депутат

Британски народен представител реакционер беше освободен под гаранция през днешния ден, до момента в който полицията проверява обвинявания против него за обезчестяване и полово посягане, съобщи АП.

Агенцията отбелязва, че това е следващото от много  обвинявания в полово принуждение против членове на английския парламент, поради които се чуват отзиви, че работната среда там е токсична.

Депутатът, чиято идентичност не бе разкрита, беше задържан през вчерашния ден по съмнения в непочтено нахлуване, полово посягане, обезчестяване, корист с доверие и непозволено държание на обществена служба.

Полицията, която го разпознава единствено като мъж на към 50 години, сподели, че карцерът е последвал отчет за хипотетични нарушавания, които са се случили в Лондон сред 2002 и 2009 година.

Председателят на Камарата на общините Линдзи Хойл сподели, че " член (на парламента) беше задържан по отношение на следствие по обвинявания за доста съществени престъпни нарушавания ". Депутатът няма да участва в Народното събрание, до момента в който полицията води следствието, посочи той.

Британският парламент от дълго време е прочут със своята мачистка просвета, широкоразпространена консумация на алкохол и работа до късно, отбелязва АП.

През последните години това се промени, само че парламентарното управление признава, че тормозът и други форми на неприятно държание не престават да са проблем в едва контролираната работна среда, където няколко хиляди души - от министри до млади сътрудници - работят дълги часове под натоварен напън.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР