Британски бизнесмен, предал коронавируса на още десетина души, най-вече във

...
Британски бизнесмен, предал коронавируса на още десетина души, най-вече във
Коментари Харесай

Британец, заразил още 10 души с коронавируса, се е възстановил напълно

Британски предприемач, предал ковид на още десетина души, най-много във френските Алпи, съобщи през днешния ден, че изцяло се е възстановил, съобщи Франс прес.

Стив Уолш, гражданин на Хоув в Англия, се заразил с вируса по време на конференция в Сингапур, съобщи Българска телеграфна агенция.

Нови случаи на ковид в Испания и Англия

На връщане за Англия той отседнал за няколко дни в зимен курорт във френските Алпи, където заразил няколко други британци. Петима от тях били приети в болница във Франция, а един - на испанския остров Майорка.

След като се върнал във Англия, Уолш заразил минимум още пет души с ковид, в това число двама лекари. Един от тях работи в болница в Брайтън, която е затворена.

"Дължа благодарности на Националната здравна работа за помощта и грижите. Напълно се възвърнах и мислите ми са с тези, които са се заразили с ковид ", съобщи Уолш в официално съобщение от лондонската болница, където към момента се намира под карантина.

Той сподели, че се е свързал със здравните управляващи, незабавно щом осъзнал, че се е заразил с ковид. "Те ме посъветваха да заставам изолиран в болничната стая, макар неналичието на признаци, а по-късно да заставам изолиран в дома си ". "Докато се удостовери диагнозата, бях настанен в изолирано поделение в болничното заведение, където към момента се намирам, като защитна мярка, а фамилията ми също беше помолено да остане изолирано ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР