Британски авиокомпании предложиха списък от 45 държави, които да бъдат

...
Британски авиокомпании предложиха списък от 45 държави, които да бъдат
Коментари Харесай

Съпротива срещу карантината за пристигащите в Обединеното кралство

Британски самолетни компании предложиха лист от 45 страни, които да бъдат изключени от предвижданата 14-дневна карантина поради ковид от 8 юни за всички влизащи в Обединеното кралство. Сред тях е и България. Плановете на английското държавно управление срещат все по-ожесточена опозиция откакто и от Международната асоциация за въздушен превоз повдигнаха въпроса за какво тактиката на страната е в прорез с останалата част от Европа. Рафаел Шварцман, районният президент на асоциацията за Европа съобщи, че милиони ще би трябвало да разчитат на опциите за отмора от метода, по който английското държавно управление ще действа с влизаща в действие след седмица карантина, която би трябвало да бъде преразглеждана на всеки три седмици. „ Докато останалата част от Европа от ден на ден излиза от карантините и рестриктивните мерки, би трябвало да се зададе въпроса за какво английското държавно управление потегля в противоположна посока “, посочи Шварцман. Той добави, че повече от 1,5 милиона английски работни места зависят от авиацията и 100 милиарда паунда от брутния вътрешен артикул се обезпечават от въздухоплаването в Обединеното кралство. Повече от 200 английски туристически компании писаха до министерството на вътрешните  работи да премисли налагането на карантината, а английските авиолинии изпратиха лист до Министерството на превоза с 45 страни, които би трябвало да бъдат изключени от интервала на самоизолация. България, наред с други известни европейски дестинации, е отпред н листата.  

 

БНР

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР