Британската звезда с албански корени Рита Ора се е насладила

...
Британската звезда с албански корени Рита Ора се е насладила
Коментари Харесай

Рита Ора хвали България: Беше невероятно

 Британската звезда с албански корени Рита Ора се е насладила на престоя си у нас. Това съобщи самата тя в изявление за изданието Evening Standard във връзка новата си ария Bang, чийто видеоклип бе сниман на български терен, пише Монитор.

30-годишната хубавица не пропусна да похвали достолепията на България.

" Беше необикновено да миксирам толкоз доста култури дружно и да основа напълно нов свят от тях.

Снимките на кино лентата в България ми дадоха късмет да покажа невероятна архитектура, героичен сюжет и исторически забележителности.

Вълнувам се, че мога да споделя с необятната аудитория хубостите на тази част от света “, съобщи тя.

За изпълнителката това е най-трудният и по едно и също време най-вълнуващ план в цялата й кариера.

" Има доста местоположения, температурите бяха минусови. Наистина желаех да покажа нещо неповторимо и да пресъздам фантастична приказка. Исках да пресъздам вибрациите на влакче на ужасите “, добави певицата.

Клипът, който Ора назовава " мини филм “, дебютира в YouTube на 12 февруари. За няколко дни време събра към милион и половина гледания и 75 хиляди лайкове.

Сред мненията не липсват и смешки от страна на българи, които питат за какво не е посочила още неща от страната ни, като парче баница и пътя в Мездра.

Припомняме, че във видеоклипа към Bang ясно се разпознават миньорския град Перник и паметника на Бузлуджа. За да влезе за плана си в него, певицата трябваше да получи особено позволение от регионалния шеф на Стара Загора Гергана Микова, която е формалният представител на страната за монумента.

Част от фотосите били направени на площадката пред парадния вход на Чинията, а спомагателни фрагменти са снимани и във вътрешността, само че без достъп до централната зала, където се намират неотдавна консервираните мозайки, посочи Микова.

На част от фрагментите Рита е с носия, която в началото се смяташе за българска. Малко след всенародната наслада за произхода на дрехата стана ясно, че в действителност е албанска, дело на дизайнера Валдрин Сахити.

Той, от своя страна, се изрече неласкаво за страната ни, като написа в обществените мрежи, че " България няма да бъде запомнена с нищо в идващите 100 години “. Това предизвика Мис Вселена България 2015 Радост Тодорова да изиска от него публично опрощение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР